Tumik Textil - Magazinul tau online de textileTumik Textil - Magazinul tau online de textileTumik Textil - Magazinul tau online de textile

Despre Noi

Tumik Impex este o societate înființată în anul 1994 cu activitate principală comercializarea țesături textile. În anul 2007 firma se extinde căpătând dimensiuni mai mari și pornește propriul atelier de croitorie, unde se produc textile de casă. Societatea s-a dezvoltat constant, la fel şi gama de ţesături, astfel că a devenit una dintre cele mai renumite societăți de import-export țesături textile și și-a făcut prezența în hypermarket-uri prin comercializarea produselor finite. În acest moment, acoperim toată țara prin intermediul hypermarket-urilor și a altor platforme de vânzări, partea de vest a României si partea de est a Ungariei prin intermediul agenților de vânzări.

 
Vânzarea locală a produselor noastre se realizează prin 2 magazine situate în Salonta și Oradea în zone centrale și comerciale și poartă denumirea societății. Comercializăm țesături de cea mai bună calitate, import Austria, Italia, Germania și Franța: dantelă, voal, tulle, bumbac, jersey, stofe, blană, denim, paiete, catifea, tafta, lycra, satin, poplin, minimat, tricot, stretch, doc, bumbac pentru lenjerii de pat, damasc teflonat, țesături pentru perdele, draperii și fețe de masă, broderii și accesorii pentru mirese, mătase naturală, etc..
Magazinul Tumik Impex a înregistrat un success deplin încă de la deschiderea primului magazine, datorită faptului că piața românească de țesături nu dispunea la momentul acela de un magazin cu o varietate așa mare de țesături și accesorii.
 
Piaţa noastră este formată din cumpărători care diferă între ei în privinţa dorinţelor lor, a localizării geografice, a comportamentului de cumpărare şi a practicilor de cumpărare.
Tumik Impex are o gama de produse pentru toate categoriile de cumpărători. Toate acestea pentru a satisface cerinţele tuturor clienţilor.

Sunday,Monday,Tuesday,Wednesday,Thursday,Friday,Saturday
January,February,March,April,May,June,July,August,September,October,November,December
Not enough items available. Only [max] left.
Add to WishlistBrowse WishlistRemove Wishlist
Shopping cart

Your cart is empty.

Return To Shop

Add Order NoteEdit Order Note
Estimate Shipping
Add A Coupon

Estimate Shipping

Add A Coupon

Coupon code will work on checkout page