Tumik Textil – magazin online și două magazine fizice

Tumik Textil – magazin online și două magazine fizice

În anul 1994 a luat naștere societatea comercială Tumik Impex, având, la momentul respectiv, ca activitate principală comercializarea țesăturilor textile. Anul 2007 a reprezentat momentul în care firma s-a extins, pornind și propriul său atelier de croitorie. În cadrul atelierului sunt produse, până în prezent, textile de casă. Încă de la înființare, Tumik Textil s-a dezvoltat constant, devenind una dintre cele mai renumite societăți în importul și exportul de țesături textile. Astfel, în prezent, produsele Tumik Textil se regăsesc și în hypermarket-uri, sub forma produselor finite.

În prezent, produsele Tumik Textil sunt disponibile clienților prin intermediul hypermarket-urilor, a website-ului oficial al societății comerciale, precum și prin intermediul celor două puncte de lucru din Salonta și Oradea, județul Bihor. De asemenea, produsele sunt comercializate în partea de est a Ungariei, prin intermediul agenților de vânzări.

Pentru a satisface cererea clienților, societatea comercială Tumik Textil pune la dispoziție metode diverse pentru comenzi: online (direct pe site), telefonic sau prin email. Iar pentru persoanele din cele două orașe sau localitățile învecinate, cumpărarea produselor se poate face chiar în magazinele fizice. Unul dintre principalele avantaje ale cumpărătorilor online este acela că nu există o valoare minimă pentru comandă.

Ce produse puteți găsi online și în magazinele fizice Tumik Textil?

Tumik Textil comercializează țesături de cea mai bună calitate, importată din țări precum Austria, Germania, Italia și Franța. Printre principalele categorii de produse pe care le regăsiți în oferta societății comerciale se numără:

-          dantelă
-          voal
-          tulle
-          bumbac
-          bumbac pentru lenjerii de pat
-          jersey
-          stofă
-          blană
-          denim
-          tafta
-          catifea
-          damasc teflonat
-          lycra
-          satin
-          poplin
-          minimat
-          tricot
-          stretch
-          doc
-          paiete
-          țesături pentru perdele, draperii, fețe de masă
-          broderii și accesorii pentru mirese
-          mătase naturală

Astfel, gama produselor este pregătită să satisfacă nevoile și cererea tuturor clienților, indiferent de nevoile și preferințele acestora. Pe site, produsele sunt împărțite în diverse categorii relevante, pentru a-i ajuta pe cumpărători să găsească ușor tot ceea ce au nevoie.

În plus, comercianții noștri vă stau la dispoziție, atât online, cât și în magazinele fizice, pentru a vă ajuta cu informații, comenzi și cumpărături, astfel încât să aveți parte de produsele pe care vi le doriți și de care aveți nevoie.

Pentru că știm cât este de importantă calitatea materialelor pe care clienții noștri le folosesc în locuință sau societăți, ne asigurăm că vă punem la dispoziție doar materiale de calitate superioară, care să se ridice la nivelul așteptărilor chiar și celor mai exigenți clienți.

Așadar, vă așteptăm online și în magazinele fizice, iar pentru orice detalii, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon afișat pe site.

All comments

Leave a Reply